1 Nisan 2013 Pazartesi

Biosan Multi Bio 3D Rocker Çalkalayici

Biosan Multi Bio 3D
 
Çok-çalkalayıcı Çoklu Bio 3D bir modül içinde hareket birkaç tip gerçekleştirilmesini sağlar. Biosan enstrümanların Bu seçenek aslında olanaklarını genişleten ve test örneklerinin hazırlanması verimliliğin yanı sıra bireysel ihtiyaçlarına göre karıştırma türünü seçerek sağlar geliştirir.
Çok çalkalayıcı çeşitli uygulamalar için tasarlanmıştır: melezleme reaksiyonlar, artan hücre, jel yıkama, solüsyon yumuşak çıkarma ve biyolojik bileşenlerin homojenleştirilmesi.
Mikroişlemci kontrolü sadece performans sağlar (1) Orbital 3B platform rotasyon değil, aynı zamanda (2) Karşılıklı 3D hareket (ping-pong tipi) yanı sıra (3) Yumuşak sallanan titreşimli. Bu üç tip hareket, ayrı ayrı yapıldı çiftli ve döngüleri, periyodik olarak hareket üç tip sıra tekrar edilebilir. Çalkalayıcı karıştırma, ekstraksiyon ve hücre büyüme süreçlerinin kalitesi için artan talepler ile laboratuvarlar için tasarlanmıştır.

MM-1000
Çalkalayıcı platform üzerinde bulunan Kaymaz kauçuk paspas sallayarak sırasında gemiler için istikrarlı bir konumda sağlar.

Çalkalayıcı ortam sıcaklığı +4 ° C ile +40 ° C sıcaklıkta çalışan, soğuk oda veya inkübatör içinde kullanılabilirler Alçak gerilim harici güç kaynağı (12 V) nemli ortamlarda elektrik güvenliği sağlar.
İsteğe çukurlu mat PDM platform etrafında haddeleme farklı boyutu tüp önler.
PDM
Kedi. Nr:
Multi Bio 3D dahil. standart bir platform
Ve harici güç kaynağı ünitesi 230VAC / Euro fiş
BS-010125-AAG
PDM
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder